ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

بازداشت زورگیران قمه‌کش پارک نهج البلاغه

زورگیران بی‌رحم پارک نهج‌البلاغه که با قمه از مردم سرقت می‌کردند، بازداشت شدند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۷ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر با وقوع سرقت‌های به عنف سریالی از مردم در پارک‌های نهج‌البلاغه و سیمای ایران در غرب تهران، تیم عملیات کلانتری 134 شهرک قدس برای دستگیری متهمان وارد عمل شدند.

تحقیقات ماموران پلیس نشان می‌داد، 3 مرد جوان اتباع، به پارک‌های نهج‌البلاغه و سیمای ایران در غرب تهران رفته و در آنجا پس از شناسایی طعمه‌های خود با قمه از مردم زورگیری کرده و در جریان این سرقت‌ها چند فرد که مقاومت کرد‌ه‌اند با سلاح سرد به شدت مجروح شده‌اند.

ماموران کلانتری که در جریان تحقیقات متوجه وجود دوربین‌های مداربسته شده بودند، به بازبینی فیلم آنها پرداخته و لحظه به لحظه تردد سارقان را به پارک‌ها مشاهده کردند که در ادامه نیز با اقدامات اطلاعاتی هویت متهمان شناسایی شد.

تیم پلیس در نخستین‌گام گشت‌های انتظامی را در پارک‌های مورد نظر افزایش دادند و متهمان را هنگام زورگیری از یک فرد مشاهده و دستور ایست را صادر کردند اما سارقان سریعا پا به فرار گذاشتند و به نقاط مختلف پارک نهج‌البلاغه رفتند.

ماموران کلانتری در گام بعدی پس از یک تعقیب و گریز طولانی با اجرای طرح مهار در پارک نهج‌البلاغه، موفق به دستگیری 3 زورگیر شدند و آنها را به کلانتری 134 شهرک قدس منتقل کردند که 6 مالباخته در مواجه حضوری در اداره پلیس، متهمان را به زورگیر اموال خود شناسایی کردند.

متهمان پس از انتقال به کلانتری 134 شهرک قدس در بازجویی‌های اولیه به جرم خود مبنی بر سرقت به عنف از مردم و زخمی کردن آنها با قمه و چاقو در پارک‌های نهج‌البلاغه و سیمای ایران در غرب تهران، اعتراف کردند.

 با دستور بازپرس دادسرای ناحیه 34 ( ویژه سرقت) متهم برای شناسایی سایر شکات احتمالی و کشف جرائم دیگر در اختیار کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی قرار گرفتند./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار